Hilljacks er ett bygdeband fra Øvre Romerike og har siden oppstarten i 2014 klart å markere seg godt i det norske countrymiljøet. Bandet hatt utallige jobber rundt om i landet på store og små scener og høstet gode kritikker både fra publikum og arrangørene. Hilljacks har en forkjærlighet for trad country og skriver også selv låter i nevnte sjanger. Bandet er spådd en hyggelig karriere, mye på grunn av to sterke vokalister, stabile musikere, gjennomført kor og bred instrumentering og har med både mandolin, trekkspill, pedal steel gitar og munnspill som tilleggsinstrumenter på scenen.
 
Allerede sesongen 2015 var interessen for Hilljacks over all forventning og arrangørene begynte å legge merke til bandet som har jobbet mye og seriøst med musikken sin før den serveres publikum. Det ha blitt mange opptredener, bl.a på Countryfestivalen Seljord, Krabbefestivalen på Atløy, Countryfestivalen i Skjåk, Countryfestivalen.dk  m.fl og bandet blir også å se på flere større festivaler og arrangement i inn og utland i tiden fremover. (Se spilleplan)
 
Musikalsk har Hilljacks har en forkjærlighet for trad country og har valgt å sette låter fra alle tiår på reportuaret. Kravet er at uansett låtvalg skal det kunne spilles "live" og låte country.. Hilljacks henter mye av sine låter hos type artister som Alan Jackson, George Jones, Tanya Tucker, Travis Tritt, Martina McBride, Vince Gill, Brooks & Dunn men også fra norske artister/band. Utover selve musikken legger Hilljacks mye tid og energi i ett tett og godt kor og strukturerte arrangement som på sin side gir Hilljacks en sound av høy kvalitet. Hilljacks synger største delen av sitt reportuar på engelsk men kan overraske men en og annen god norsk "kjenning" som fort innbyr til allsang blant publikum men uansett norsk eller engelsk er gjenkjennelsesfaktoren og svingende rytmer en viktig essens i musikken til Hilljacks. 

Hilljacks slapp sin første egenproduserte singel "Where Did Country Music Go" i september 2016 og fulgte opp med albumet "Redneck Blood" januar 2017. I september samme år slapp vi også singelen "One More Star", og i mars 2018 slapp vi siste singel "She's back in town"  hvilket finnes på Spotify, Deezer, Itunes og Tidal og albumet spilles pr i dag på lokale radiostasjoner i Norge, Sverige, Danmark, England, Irland, Scotland, Nederland, Tysklans, Spania, USA og New Zeland.
 
             
 
 
 
 

 

 

Nyheter

Fra RIO til Øyer

Minner om folkefesten i Øyer/Tretten førstkommende lørdag og her blir det garantert noe for alle...
Les mer

FOR en stemning!

Vårt første møte med Vinstra og Kolonialen ble en herlig opplevelse sett fra scenen. Maken til...
Les mer

Kolonialen Pub Vintra

Lørdag skjer det :-D Kolonialen Pub på Vinstra er stedet og vi gleder oss over å få gjester fra...
Les mer