Hilljacks er ett bygdeband fra Øvre Romerike og har siden oppstarten i 2014 klart å markere seg godt i det norske countrymiljøet. Bandet hatt utallige jobber rundt om i landet på store og små scener og høstet gode kritikker både fra publikum og arrangørene. Hilljacks har en forkjærlighet for trad country og skriver også selv låter i nevnte sjanger. Bandet er spådd en hyggelig karriere, mye på grunn av to sterke vokalister, stabile musikere, gjennomført kor og bred instrumentering og har med både mandolin, trekkspill, pedal steel gitar og munnspill som tilleggsinstrumenter på scenen.
 
Allerede sesongen 2015 var interessen for Hilljacks over all forventning og arrangørene begynte å legge merke til bandet som har jobbet mye og seriøst med musikken sin før den serveres publikum. Det ha blitt mange opptredener, bl.a på Countryfestivalen Seljord, Krabbefestivalen på Atløy, Countryfestivalen i Skjåk, Countryfestivalen.dk  m.fl og bandet blir også å se på flere større festivaler og arrangement i inn og utland i tiden fremover. (Se spilleplan)
 
Musikalsk har Hilljacks har en forkjærlighet for trad country og har valgt å sette låter fra alle tiår på reportuaret. Kravet er at uansett låtvalg skal det kunne spilles "live" og låte country.. Hilljacks henter mye av sine låter hos type artister som Alan Jackson, George Jones, Tanya Tucker, Travis Tritt, Martina McBride, Vince Gill, Brooks & Dunn men også fra norske artister/band. Utover selve musikken legger Hilljacks mye tid og energi i ett tett og godt kor og strukturerte arrangement som på sin side gir Hilljacks en sound av høy kvalitet. Hilljacks synger største delen av sitt reportuar på engelsk men kan overraske men en og annen god norsk "kjenning" som fort innbyr til allsang blant publikum men uansett norsk eller engelsk er gjenkjennelsesfaktoren og svingende rytmer en viktig essens i musikken til Hilljacks. 

Hilljacks slapp sin første egenproduserte singel "Where Did Country Music Go" i september 2016 og fulgte opp med albumet "Redneck Blood" januar 2017. I september samme år slapp vi også singelen "One More Star", og i mars 2018 slapp vi siste singel "She's back in town"  hvilket finnes på Spotify, Deezer, Itunes og Tidal og albumet spilles pr i dag på lokale radiostasjoner i Norge, Sverige, Danmark, England, Irland, Scotland, Nederland, Tysklans, Spania, USA og New Zeland.
 
             
 
 
 
 

 

 

Nyheter

LOFOTEN COUNTRYFESTIVAL

Lofoten Countryfestival​ er en festival vi har hatt veldig lyst til å opptre på i lang tid og...
Les mer

Lavvoen, Dokka camping

Dette vil (i skrivende stund) bli Hilljacks første opptreden i 2018. Hilljacks bruker normalt det...
Les mer

Øvingshelg

Da gjør vi oss klare til ett par lange øvingshelger her i Hilljacks-land" og nå blir det travle...
Les mer

Front Range Radio, USA

Etter en heftig romjul med morsomme jobber, utsolgt fest, litt sykdom og alt annet som hører til...
Les mer

Året 2017

Året 2017 har vært proppet med fantastiske opplevelser, spillejobber, flotte mennesker og nye...
Les mer

We're on the roll...

Somehow we really are on the roll now :-D We just got the message that the producer of MKOC...
Les mer