top of page

BANDET

Bandet ble "håndplukket" og satt sammen i 2014 og er tuftet på felles spilleglede og musikkforståelse. Vi ønsket å kunne tilby publikum ett alternativ til danseband og valgte ut 4 sett med svingende gode countrylåter som vi umiddelbart begynte å sette i system.

Instrumenteringen og kor ble veldig viktig for å ha varierende sound igjennom en kveld, noe som er blitt meget godt mottatt blandt publikum.

 


Karina Kvernes

Karina er med sin klokkeklare og vakre stemme en signatur for Hilljacks. Hun er opprinnelig fra Gjerdrum men bosatt på Brårud. Karina har årevis med erfaring fra kor, gospel, revyer, teater, musicals, dansemusikk, kirkesang osv og kommer fra en meget  musikalsk familie hvor blandt annet lillesøster er artist, kjent fra både tv og plateutgivelser. Karina er født til å stå på scenen og har en helt spesiell utstråling som treffer ett hvert publikum og ett smil som sjarmerer de fleste. Hun har klart kunsten å gjøre "I will always love you" til sin egen signatur noe som er en stor prestasjon i seg selv. I tillegg til vokal og kor er Karina ansvarlig for kaffe og hjemmebakst (les:gjendekjeks) på samtlige Hilljacksøvinger.

Jon Kristian Halden

Jon Kristian fant vi bak en stabel med rå-ved i Mesnali og han viste seg å være ett funn på trommer, med sine artige historier og er tohånds tapas spesialist, med eller uten smekke. Han er bosatt med sin Nina og to barn, og han er virkelig en gledesspreder, samt småbruker og tråkkemaskinfører med begge beina godt plantet i åkeren.

Paul Gannon

I overgangen 2018-2019 gjorde mr Paul Gannon flere jobber med oss som vikar på trommer.  I mai 2019 bestemte vi  oss for å jobbe videre med Paul , men da som kompgitarist/korist og munnspiller.

Paul er født og oppvokst i Sør Ohio og har spilt musikk hele sitt liv. Han begynte som trommeslager og vokalist og turnerte rundt i USA med diverse band. 
I 1979, flyttet han til New York hvor han fikk muligheten til å turnere i Europa og da han var I Norge i 1983, møtte han sin kjære Rita og flyttet til Oslo i ' 84. Her fortsatte han å jobbe med musikken for fullt.

I 1993 tok Paul og Rita det store steget og flyttet til Nashville, hvor han åpnet “Big Ear Studio” som raskt ble et populært studio for musikere og artister både fra Nashville, Norge og resten av USA. 

Paul var selv lyd engineer/producer på prosjektene.

I august 2018, etter mange år i Nashville, bestemte Paul og Rita at det var på tide å flytte tilbake til Norge.  Nå gleder vi oss stort over å ha med oss Paul på laget!

Tor Sverre Engen

Oddgeir Hatlemark

Ståle Kvernes

Ståle regnes som bandets grunnlegger og praktiske/musikalske leder, samt bandets låtskriver. Han  har sterke bånd til Guldbrandsdalen hvor slekten kommer fra men er bosatt på Brårud og er tilrettelegger/økonomi og bookingansvarlig og den som holder i alle trådene i tillegg til bidrag på diverse instrumenter. Ståle begynte med trekkspill som femåring, så orgelkurs som niåring, gitar som 15åring og etter det har det bare ballet på seg. Han har en genuin interesse for country og ellers ALT som kan lage musikk/lyd så derfor ble han "poteten" i bandet og bidrar på det instrumentet som måtte passe best  enten det er pedalsteel, gitarer, mandolin, munnspill eller kor. Ståle er den eneste som  tidligere har spilt med samtlige av de andre medlemmene og tok ansvaret for å  "håndplukke" musikere til Hilljacks.


 

bottom of page