Hilljacks er ett "urbant" bygdeband fra Øvre Romerike og har siden oppstarten i slutten av 2014 klart å markere seg kraftig i det norske og skandinaviske  countrymiljøet. Bandet har siden oppstart gjort utallige jobber rundt om i landet på store og små scener og høstet svært gode kritikker både fra publikum og arrangørene. Hilljacks har stor forkjærlighet for trad country og skriver også selv låter i nevnte sjanger. Bandet har hatt en eventyrlig  karriere så langt  da mye på grunn av to sterke vokalister, stabile musikere, gjennomført kor og bred instrumentering og bandet har med både mandolin, trekkspill, pedal steel gitar og munnspill på scenen.
 
Allerede fra første sesongen var interessen for Hilljacks over all forventning og arrangørene begynte raskt å legge merke til bandet som jobber  hardt og seriøst med musikken sin før den serveres publikum. Dette har resultert i svært mange opptredener, bl.a på Countryfestivalen Seljord, Krabbefestivalen på Atløy, Countryfestivalen i Skjåk, Countryfestivalen.dk , Lofoten Countryfestival, Gausdalfestivalen, Jonsokdansen på Voss  m.fl og interessen er fortsatt stigende hvilket mengden av re-booking og spillekalenderen viser. Hilljacks blir å se på flere store og små festivaler og arrangement i inn og utland i tiden fremover. (Se spilleplan)
 
Hilljacks synger og skriver største delen av sitt reportuar på engelsk men kan overraske men en og annen god norsk "kjenning" som fort innbyr til allsang blant publikum men uansett norsk eller engelsk er gjenkjennelsesfaktoren og svingende rytmer en viktig essens i musikken til Hilljacks. 

Hilljacks slapp sin første egenproduserte singel "Where Did Country Music Go" i september 2016 og fulgte opp med albumet "Redneck Blood" januar 2017. I september samme år slapp vi også singelen "One More Star", og i mars 2018 slapp vi singelen "She's back in town"  I september 2018 ga vi ut nok en singel som heter "Somehow" og all vår musikk finnes på Spotify, Deezer, Itunes og Tidal og samtlige låter spilles pr i dag på lokale radiostasjoner i Norge, Sverige, Danmark, England, Irland, Scotland, Nederland, Tyskland, Spania, USA, Sør Afrika og New Zeland og listen er under stadig oppdatering...
 
             
 
 
 
 

 

 

Nyheter

Firmaevent på Kløfta

De fikk virkelig kjørt seg i kveld de nye gutta våre med 4 hele sett og noen ekstralåter på toppen ...
Les mer

Vår seneste singel

Vår seneste singel finnes nå også på youtube i tillegg til Spotify, Tidal og iTunes...
Les mer

Country music 24

Uten at vi selv var klar over det hadde vi i dag den udelte gleden av å for første gang bli...
Les mer

Slitudansen 18. november

Vår neste offentlige arrangement vil være på Slitudansen i Østfold 18 november og ett lite tips er...
Les mer

Heartland Public Radio

I dag våknet vi til en utrolig hyggelig melding i mailboksen vår Radiostasjonen HPR (Heartland...
Les mer

På dansefot på nrk P1

Sist lørdag hadde vi den store glede av å få spilt vår siste singel på NRK P1 og programmet "På...
Les mer

Nashville Norge

Kl 20:00 - 21:00 i kveld er det ny sending på Norsk country Radio med programposten "Nashville...
Les mer