Året 2017

Året 2017 har vært proppet med fantastiske opplevelser, spillejobber, flotte mennesker og nye venner og til tross for at vi fortsatt har igjen noen opptredener før nyttår gjør vi her ett tappert forsøk på en «rask» oppsummering av vårt tredje år på veien :-)
Det er selvsagt alle spillejobbene, arrangørene og det flotte publikumet vi husker best fra 2017 men å kunne slippe 2 singler og ett album som så ble/blir spilt på lokale radiostasjoner i Skandinavia, Europe og USA gjør ikke gleden mindre. Vår egen «Norsk Country Radio» med Tore Håland i spissen spiller våre låter 24/7 noe vi setter STOR pris på og både Nederland, Irland, Scotland m fl er stabile brukere av vår musikk.
Vi har også gjort mange radiointervjuer og noen live opptredener på diverse stasjoner i år noe vi syns er både spennende og ikke minst svært utfordrende.
Denne sesongen stiftet vi også bekjentskap med det Norske redneck-miljøet og flere av hovedpersonene i tv serien «Norske Rednecks» som endte opp i 5 sekunder opptreden på TV Max
og ikke minst den store hagefesten til Doc & Dask fra nevnte serie. Rett og slett en herlig gjeng som vi er blitt svært glade i :-) I løpet av året har vi også fått god kontakt med Arne og Arild Danseguiden og setter stor pris på all den gode omtalen vi har mottatt og ikke minst at de stiller opp på arrangementene våre med etterfølgende oppsummeringer, bilder  og artikler. Vi må også nevne Norsk Countrymusikk Forbund som har gitt oss spalteplass flere ganger denne sesongen :-)
 
Vi fikk opptre på mange flotte festivaler denne sommeren og fikk prøvd oss på både «LOMB», smalahove og krabber mm og ikke minst fikk vi vår første utenlandstur til fantastiske Glyngøre i Danmark og stiftet bekjentskap med mange nye arrangører i inn og utland hvilket borger godt for tiden fremover.
Nå i desember inngikk vi ett spennende samarbeid med JH Formidling som vi har stor tro på vil gi oss nye muligheter og markeder i tiden fremover.
 
I oktober gjorde vi ett forholdsvis "udramatisk" mannskapsskifte da våre trofaste kolleger Vidar og Pål ble nødt til å omprioritere i forhold til nye jobber og familie og vi innhentet Jon Kristian og Tomas som la seg i selen og raskt løftet bandet opp igjen på forventet nivå, en prestasjon det står respekt av og som vi setter stor pris på. Vidar og Pål er fortsatt «rulleført» som vikarer så det er ikke umulig at dere vil treffe på dem på en og annen jobb i fremtiden. 
 
Våre utgitte låter ligger ute på alle digitale medier og har passert 240.000 streaminger fordelt på 56 land noe vi syns er stor stas og er langt over hva vi hadde forventet.
Pr i dag har vi ikke konkrete planer om ett nytt album men det kan absolutt ikke utelukkes for her skjer ting fort ;-)
Vi kan derimot garantere at det vil komme flere singler da vi har flere nyskrevne låter liggende klare for studio og vi kommer til prioritere svingende låter i første omgang da dette er hva de fleste forbinder med Hilljacks live på scenen.
Vi trykket opp ett nøkternt opplag på 500 stk CD i januar og 450 av disse er solgt i inn og utland og dette er vi svært fornøyd med i disse digitale tider.
 
Før vi går inn i ett nytt og fartsfylt år vi vi få takke dere alle, både publikum, arrangører, studiomusikere og andre alle samarbeidspartnere for all hjelp og interessen rundt oss det være seg booking av jobber, CD salg, streaming, deling/promotering av arrangementer og ikke MINST alle dere som møter opp på våre spillejobber.
Uten dere ville vi aldri klart å markere oss i en tøff bransje som er full av dyktige artister og musikere. Stor takk til våre lydteknikere i Cave Music for topp leveranser igjennom hele året og våre herlige gjeng med linedansere som har støttet opp rundt oss i hele sommer og laget en kjempestemning (y)
Vi legger også ved en ekstra spesiell hilsen til våre nære og kjære der hjemme, forståelsesfulle arbeidsgivere/kolleger og ellers alle andre som stiller opp for oss i alle sammenhenger slik at vi får muligheten til å reise land og strand rundt og gjøre hva vi liker best :-)
 
Ha en riktig god jul og ett godt nytt år alle sammen så ses vi i 2018. 
Karina, Ronny, Jon Kristian, Tomas, Øivind og Ståle.