Countryfestivalen Skjåk 2018

Da er vi innom heimen en tur etter en ubeskrivelig helg og festival i Skjåk før vi setter nesen mot Danmark og countryfestivalen.dk i Glyngøre :-)
Dette var vårt tredje år på denne fantastiske festivalen og vi kan ikke huske å ha sett SÅ mye folk på Greenhills tidlig på dagen både på fredag og lørdag . WOW !! :-D
Vi fikk også bidra under kirkekonserten i år sammen med de amerikanske artistene Jill King og Jeff Baits og ikke minst Sivert Bjørdal som holdt konserten på rett kjøl og for en ubeskrivelig stemning det ble. Dette var rett og slett KJEMPEMORRO !
Vi hadde også gleden av å opptre en time for de eldre på Skjåkheimen hvor mange kom iført cowboyhatter og sang med under seansen. For en glede det er å få gjøre slike happeninger nå og da :-)
Ellers vil vi få takke Lena og Geir Ove Melby for å på nytt ha fått gjeste denne herlige festivalen, Connie Larsson og Tore Håland som alltid tar seg godt av oss og vel så det, Lydmann Sverre med crew for kanonlyd hele helgen, alle våre venner og kolleger på scenen, Smykkedama Marianne som solgte seg tom for Hilljackssmykker, Doc & Dask m/familie som kastet glans over arrangementet, alle de frivillige som gjør en fantastisk jobb og ikke minst et ubeskrivelig engasjert publikum uten sidestykke. Dere er rett og slett GULL !!