Kommende helg

Det går i galopp for Hilljacks i disse dager og på førstkommende fredag dukker vi opp på Vannvittige Dager i sundet på Eidsvoll for å spille til bryggedans kl 20.00. Det er gratis inngang denne kvelden så vær tidlig ute å sikre deg en god plass. I fjor var det ca 450 mennesker til stede og i år er det spådd flere :-D (Se arrangement lenger ned på siden vår)

På lørdag setter vi kursen til Gran Hadeland for å gi vårt bidrag til Musikk-kjelleren's "en-dags-festival" til inntekt for tilrettelegging av deres lokaler for funksjonshemmede. Dette er en fantastisk dugnadsgjeng som tenker bredde-musikk over profitt så det var en selvfølge for oss å gi vårt bidrag. De har også en stor auksjon hvor de selger alt fra "folk til musikkutstyr" så her kan dere gjøre ett kupp samtidig som dere støtter opp til flere gode saker på en gang :-) (se arrangement på facebook)

... Og som ikke dette var nok for en vanlig "jack" har vi også gjort en hyggelig avtale med Norske Rednecks (Serie fra TV Max) og Norsk Rednecksforrening/ Tv Norge om å gi ett lite bidrag til deres store låvefest på Roa sammen med en rekke andre kjente og profilerte countryartister.

For en fantastisk musikkhelg vi går inn i og vi håper å se dere alle på ett eller flere av disse arrangementene førstkommende helg :-D HIIII HAAAA !!