Lofoten Countryfestival

Det er vanskelig å finne ord (ivartfall de rette) etter en slik fantastisk opplevelse. Vi reiste opp til Leknes på torsdag sammen med PE TO Bandet og spilte i festivalteltet samme kveld, fredag spilte vi i Lekneshallen og lørdag i selveste Lofothallen :-) For en stemmning og engasjement det har vært under alle arangementene.. rett og slett ubeskrivelig morro!
Vi fikk også det ærefulle oppdrag å avslutte festivalen på søndag med en kirkekonsert sammen med PK Støbakk noe vi gjerne gjør igjen..
Det er MANGE å takke etter en slik helg og av frykt for å glemme noen sender vi først en ekstra stor takk til våre familier som tar seg av hus og hjem slik at vi får oppleve helger og steder som dette.
Videre rettes en stor takk till arrangørene med Stig Tore i spissen, alle våre herlige artistkolleger og deres musikere som vi har fått omgås med hele helgen, alle de frivillige som gir store bidrag under hver festival,sjåførene som får oss til rett sted til rett tid,  Lyd og lys fra Lydteamet i Bodø, vår egen Eivind Martiniusen som velvillig har kjørt oss rundt i Lofoten og vist oss noe av hva landsdelen har å by på (!) og alle bildene han har tatt for oss... i det hele tatt en fantastisk opplevelse vi kommer til å huske leeeenge
Tusen takk alle sammen :-)
(Bildet er tatt av Jan Ottar Olufsen)