Nye medlemmer

Joda, Hilljacks er i full drift og vel så det til tross for at vi har valgt å ta det litt rolig på veien akkurat nå i januar og februar :-)

Som mange sikkert har fått med seg har vi ansatt ny bassist og pianist og dette er selvsagt tid og ressurskrevende til tross for at nykommerne er MEGET flinke og raske til å sette seg inn i vår musikk og disse to sprudlende gutta gjør virkelig jobben sin i fulle monn :-)

I tillegg går vi rundt med tanker/planer om et nytt album med utelukkende egne og upubliserte låter og har så smått startet skriveprosessen, dels i samarbeid med andre Norske/amerikanske låtskrivere. Selv om vi har sluppet to singler i året siden vårt første album føler vi vel at tiden er moden for mere og ny musikk. Vi holder oss selvsagt fortsatt til den tradisjonelle countrymusikken så får tiden vise om det hele ender opp i et album, EP eller flere singler ;-)

Uansett... ta godt i mot Cato Berggren (piano) og Morten Schau (bass) for disse gutta kommer dere til å se mye av i tiden fremover :-D