Pakkhuset Årnes 29.des 2017

Hvilken ubeskrivelig kveld det ble på Pakkhuset 5 juledag. Vi var klar over at det kom til å bli mye folk og da arrangøren måtte fylle på med billetter kvelden for avspark og det var nær 300 gjester som stilte opp må til og med vi si vi ble rimelig overrasket men på den best tenkelige måte :-D
For ett fantastisk sted Pakkhuset er og man får jo rene "stjernestatusen" av slike forberedelser og ivaretakelse. Vi ble møtt av alt fra smilende betjening til personlig hilsen på veggen backstage og MASSE mat og drikke. Når lokalet så blir fylt til randen (det var kø utenfor døra fra kl var 19:30) med et helt fantastisk publikum er lykken rett og slett fullendt sett fra scenen.
Vi takker ydmykt arrangøren i Nes Blues Klubb for at vi fikk komme denne kvelden, lyd og lys som var på stedet og ALLE de herlige Nesbuene som kom å laget en stemning uten sidestykke og sender også en ekstra takk til ett av Nes store sangtalenter Silje Bentzen​  som tok oppfordringen og sporty stilte på scenen med oss :-) Slike jenter vil Nes ha ;-) 
Ps.. Vi kommer tilbake i slutten av Mai under Årnesdagene ;-)