Sensommerfest i Vassenden på Hadeland

Lørdag 6 august vil Hilljacks stille solidarisk på utescenen til Musikk-kjeller'n på Gran/Hadeland sammen med en rekke artister til inntekt for ombygging/tilrettelegging av lokalene deres. Alle inntekter denne kvelden går uavkortet til denne fantastiske dugnadsgjengen som jobber mye og hardt for å vise bredden i musikklivet, dvs de fleste stilarter, kjente og ukjente band, store og små :-) Inntektene i sin helhet går til tilrettelegging for handikappede/rullestolbrukere og i vår verden er en musikkelsker en musikkelsker uavhengig av samfunnslag eller allmenntilstand så vi er svært fornøyd med at Musikk-kjeller'n tar dette grepet og for oss var dette valget enkelt :-)

Vi oppfordrer alle kjente, ukjente og kolleger i bransjen til å ta turen til Gran denne kvelden for det blir MYE forskjellig å se og høre og ikke minst en heidundrande musikkdag for en god sak med alle rettigheter.
(Tenk dere hvor stille det vil bli i verden om all musikk ble borte.... ) Billetter kan kjøpes via link i arrangementet https://www.facebook.com/events/1255424197824967/