top of page

NYHETER

En fantastisk sommer er over
03.09.2023

Så var både Countryweekend og sommerens festivalsesong over for vår del og FOR en sommer vi har hatt i både inn og utland!!!

Det var spesielt hyggelig å få avslutte hos våre venner i Bad Brooks, med Joakim i spissen, med et flott og gjennomført arrangement i alle ledd.

Nå går Hilljacks i dvale en stund så tusen takk til alle dere som har vært på en eller flere av våre konserter i sommer, og ikke minst tusen takk til Countryweekend og joakim!

See yah' down the road....

Førde I Sveio

27.08.2023

Det ble et heidundrande møte med Førde i Sveio på vår første tur til dette området.

Mere feststemt publikum skal man lete lenge etter og stemningen sto i taket lenge før kampstart.

Vi takker Trond og Førde event SÅ mye for invitasjonen og for et meget godt tilrettelagt arrangement 'Fader productions' for knallgod lyd og lys, alle våre venner som hadde krysset halve Norge for å være med på festen, alle de strålende blide frivillige for alltid å være på rett plass til rett tid...og ikke minst et herlig publikum.

For en kveld!!

Tornes Countryfestival
13.08.2023

Da var vårt opphold på fantastiske Tornes over for denne gang og for en helg det har vært!

Publikum på Tornes er en opplevelse i seg selv og det samme er vertskapet og de frivillige.

Vi vil rette en spesiell stor takk til primus motor Sturla som har jobbet døgnet rundt for å få denne festivalen på plass, vår herlige sjåfør som har tauet rundt på oss hele helgen og vært på plass hver gang vi har bedt om hjelp, de frivillige som MÅ lære seg at grillpølser skal stekes og IKKE kokes, vakter og sanitet, fantastiske lydfolk som til daglig jobber for Vassendgutane og våre fantastiske kolleger som det er pur glede å få jobbe med.

Vi gjorde også vår første og eneste konsert med Fatfred and the Possumhunters hvilket går rett inn i minneboken.

Tusen takk for oss Tornes!

Ed's country fest I Sverige
05.08.2023

We had the time of our lifes i går under kveldens konsert på Eds Countryfest!!

Vi har aldri opplevd maken til stemning og engasjert publikum som fulgte på med den ene allsangen etter den andre og det ville ingen ende ta!!

Vi må få takke Jonas og hans crew for en uforglemmelig opplevelse, denne lever vi lenge på, David på lyd og lys som virkelig satte standarden, alle de frivillige som la alt tilrette for oss, alle gjestene som kom fra både Sverige, Danmark og Norge, noen helt fra Uvdal for å treffe oss (man blir ydmyk av mindre), alle de nye vennene vi fikk i artistrekken (har du aldri opplevd "dra en banjo" på scenen så kjøp billett NUH) og til sist det ubeskrivelige publikummet i alle aldre hvor de aller yngste også deltok på scenen med oss.

Tusen tusen takk for oss Eds Countryfest, dere ruler!

Kjeldebotn Countryfestival
30.07.2023

Kjeldebotn svarte til forventningene og vel så det! Vi som er glad i både musikk og natur fikk fulle score denne helgen. Vi takker Kjeldebotn Countryfestival for at vi fikk komme å oppleve dette, våre flotte privatsjåfører Robin og Elaine som var fremme i skoa og på plass for oss til enhver tid, våre venner i Topcoat med Jan Christian og Rune som leverte perfekt lyd og lys og ikke minst alle de sprudlende gjestene som fylte dansegulvet fra første låt og ut i de små timer. Vi må også få sende en spesiell takk til de eller den som lånte oss den fantastiske hytta som vi ble rent forelsket i og vi må nesten nevne at vi er også spesielt stolte av å ha tømt en lokal café for mat på 30 min...hehe..Det står det respekt av!  Tusen takk for oss Kjeldebotn og for en vel gjennomført festival. 

 Countryfestivalen Skjåk
02.07.2023

Så var Countryfestivalen Skjåk 2023 historie for vår del og vi har som vanlig hatt et helt herlig opphold med mange konserter på kort tid, møtt masse gode venner og kolleger, fått mange nye venner og kontakter, i det hele tatt kunne det ikke blitt bedre enn dette.

Vi takker Lena, Geir Ove, Connie og Tore som holdt ut med oss nok en festival, alle våre herlige og dyktige kolleger som er en inspirasjon og ikke minst alle de frivillige som sørger for at festivalen går på skinner år etter år. !Dere er gull verdt

Publikum i Skjåk kommer fra hele landet og er helt uten sidestykke og gjør opplevelsen fullkommen. Hilljacks går nå til en aldri så liten sommerferie før vi dukker opp på Kjeldebotn countryfestival i slutten av juli.

Tusen takk for oss Skjåk!

Joce City Sverige
25.06.2023

Så er vi hjemme igjen og fulle av inntrykk, opplevelser, nye bekjentskaper, nye venner og litt utladet etter å ha avsluttet årets miniturné på Joce city i Sverige. Først må vi bare få si at vi hadde store forventninger til Joce som vi hadde hørt så mye om, men ingen kunne forberede oss på en slik mottagelse og festkveld med en herlig blanding av svensker, dansker, tyskere og nordmenn. Hva vertskapet Jørgen og Cecilia og deres ansatte har fått til langt ute i ødemarken utenfor Stockholm har vi aldri sett maken til og en slik tillit som vises både musikk og gjester er helt uten sidestykke. Vi ble rett og slett litt forelsket i Joce city og det er også hva gjestene fremhever i samtalene med oss. Helt fantastisk rett og slett. Vi takker for oss for denne gang, takker publikum, ÅBY tv & ljud produksjon AB for lyd og lys og ikke minst Jørgen og Cecilia som vi aldri kommer til å glemme.

Truckstop festival Danmark

23.06.2023

Vi avsluttet vårt opphold i Danmark på Truckstop festival og snakk om å gå ut med en smell! FOR et publikum og FOR en stemning! Vi kan garantere at ingen Hilljack ønsket å gå av scenen i kveld. Først vil vi få takke Leif av hele vårt hjerte for at vi fikk være en del av festivalen og denne kvelden. Her manglet det ikke på noe og Sonny, lyd-Martin og alle de frivillige har også mye av æren for at kvelden ble som den ble. Tusen takk til Dan Grau og William Kvernes for flotte bilder. Vi ønsker alle våre kolleger og venner lykke til med resten av festivalen. Takk for oss Øster Hurup.

Hampen Family camping, DK
18.06.2023

Så var første del av vår lille turné over og vi går i feriemodus frem til fredag hvor vi deltar på Truckstop Countryfestival. Vi bøyer oss i hatten for hva Hampen Family Camping fikk til på bare 6 uker og takker så mye for at vi fikk delta.

See you all in Øster Hurup this Friday then, before we are going to Joce City in Sweden for another concert on Saturday.

Nordnorsk countryfestival, Hansnes
27.05.2023

Der var Nordnorsk Countryfestival Hansnes historie for vår del og vi er snart på vei hjem.

Vi ble møtt av et helt fantastisk publikum som fylte dansegulvet allerede på første låt og stemningen sto i taket. Vi vet mange ønsket å prate med oss etter konserten og vi beklager på det sterkeste at vi måtte reise pga logistikken hjem igjen. Vi skulle virkelig ønske vi kunne bli lenger! Vi må få takke alle arrangørene som tok så utrolig godt vare på oss, servitører, vakter ,sjåfører og ikke minst lyd og lys som virkelig leverte.

Tusen takk for oss Hansnes og vi krysser fingrene for at vi ses igjen.

Da gjenstår bare å sove litt før vi dukker opp på Årnesdagene i morgen.

Hygge Lillehammer
14.08.2022

Her snakker vi "hygge" med stor H.

Vi må bare berømme betjeningen på Hygge Lillehammer for en fantastisk mottagelse og ivaretakelse av oss som band. Super mat og ikke minst servering og når vi i tillegg fikk et slik publikum gikk kvelden rett inn i minnebøkene.

Vi vil også takke våre venner fra Bergen og Tornes som hadde tatt den lange veien for å bruke kvelden sammen med oss, slik står det respekt av.

Tusen takk for oss for denne gang Hygge Lillehammer!

Vårt første møte med Trøndelag 
14.08.2022

Så har vi landet mykt i sofaen og gleder oss stort over første møte med Trøndelag og et utrolig herlig publikum, bokstavlig talt i alle aldre.

Det var stinn brakke på Stjørdal Sportsbar & Restaurant i går og pakket dansegulv med både linedans pardans og innslag av andre akrobatiske øvelser.

Vi takker ydmykt både Delshad og hans sprudlende mannskap for oppvarting og losjering, supergod pizza og ikke minst mange hyggelige samtaler.

Vår venn Marianne har virkelig bidratt til vårt vel og ve og avsluttet sterkt som sjåfør for de av våre medlemmer som dro hjem med fly. Du er helt gull Marianne!

Og igjen, publikum gjorde kvelden til hva den ble for vår del og dere skal ikke se bort i fra at vi dukker opp ved en senere anledning også.

Tusen takk for oss Stjørdal!

Tornes Countryfestival
13.08.2022

Så var vår kveld på Tornes Countryfestival over for denne gang og vi er imponert over organiseringen og hva arrangørene med Sturla I spissen har fått til.

Vi håper av hele vårt hjerte at dette er en festival som er kommet for å bli!

Vi takker alle de danseglade og udelt positive gjestene, alle de frivillige som var strålende blide kvelden igjennom, alle våre fantastisk hyggelige kolleger som vi delte scene med og ikke minst festivalledelsen som ga oss sjansen til å få delta på Tornes country versjon 1.0.

I skrivende stund setter vi nesa mot Stjørdal og Stjørdal sportsbar for pizza og mere musikk og håper vi ser dere der!

Storenga sommerfestival
10.07.2022

For en utrolig kveld det ble på Storenga sommerfestival i går og for et herlig publikum!

Dette var første gang festivalen ble avholdt og over 300 gjester stilte opp for en skikkelig festkveld.

Først vil vi takke vår kollega Jan A Ytterland som på kort varsel steppet inn og satte stemningen for kvelden. Videre takker vi Jessheim lyd for en super leveranse, vakter og frivillige og ikke minst Espen, Dan og Roger som ga oss muligheten til å bidra til denne flotte kvelden og ikke minst Anne-Lise Neskvern som tok bilder og filmet litt for oss.

Ryktet sier nå at dette vil bli en tradisjon i årene fremover og det håper vi virkelig!

Takk for oss for denne gang.

 
Countryfestivalen Skjåk
04.07.2022

Vi har fått summet oss litt etter helga, og kan ikke berømme Geir Ove og Lena nok for en fantastisk gjennomført festival og det hele toppes med Connie og Tore som styrer backstagen. Vi gjorde hele 5 konserten disse to dagene hvorav 1 var på det lokale sykehjemmet, noe som også gir oss stor personlig glede.

Vi vil få takke alle de frivillige for morsomme kommentarer, publikum for alle samtaler og heiarop, våre gode kolleger som aldri går tom for artige kommentarer, fotograf THomas Petterson, og en ekstra takk til trubadur Jan Ytterland som lånte oss sin gitar under kirkekonserten.

Nei da, vi har heller ikke glemt Sverre og hans lyd/lys crew fra Lyd kjelleren, som leverte perfekt hele helgen igjennom.

Tusen takk for oss Skjåk!

 
Truckstop festival, Danmark
28.06.2022

Vi er ikke riktig ferdig med Danmark før vi får takket Leif Jensen og hele hans crew for at vi fikk muligheten til å spille på Truckstop Festival sist lørdag. Igjen fikk vi muligheten til å møte det danske publikum og ikke minst masse gamle og nye venner.

Vi føler oss privilegert som får lov å reise rundt å gjøre hva vi liker best og ikke minst treffe så mange fantastiske mennesker på alle plan.

Det var også stort å få møte både Billy Yates, som er en fantastisk artist med en merittliste innen låtskriving vi andre bare kan drømme om, men også fyrverkeriet Robert Mizzell som virkelig gir jernet på scenen og stilte med et band som MÅ oppleves!

I tillegg opplevde vi kolleger som i forkant var ukjente for oss men utrolig dyktige. Vi kunne også glede oss over å få noen timer med våre brødre og søstre i Ramblinboots fra Holland og stifte nye bekjentskaper med Blue velvet band fra samme land for en herlig gjeng.

Vi har også for første gang signert en reisende bar, Herlig!

Vi skal heller ikke glemme våre venner og landsmenn G Thomas og hawk som gjorde suksess med sitt outlaw show og en stor takk til lydmann Martin som har hjulpet oss i land på hele turneen og en stor klem til alle dere som har sendt oss bilder og videoer :)  (Disse ligger ute på vår facebookside)

Tusen takk for oss for denne gang!!

 
 
Midland festival, Danmark
27.06.2022

Da har vi vært hjemme et døgn etter vår miniturné i Danmark og først av alt vil vi få takke Ann Karina og Bjarne Høvik Søby for at vi fikk komme å delta på en så flott og velorganisert festival som Midland Festival og ikke minst hele crewet som sørget for oss.

Det danske folk er et lyttende publikum, men når de først entrer dansegulvet viser de musikkglede i stor skala, tusind takk alle sammen!

Vi hadde selvsagt gleden av å dele scene med mange gode venner og artister og det var selvsagt ekstra stas å få spille et par låter med selveste Kinsey Rose fra Nashville, som også var det store navnet under festivalen, og hun leverte som alltid.

Det er en stor glede å ha blitt invitert tilbake til festivalen i 2023 og vi kunne ikke gledet oss mer utover at billettsalget allerede er igang!!

Pakkhuset, Årnes
05.06.22

For en utrolig hyggelig kveld og stemning det ble på pakkhuset i kveld Drøyt 140 feststemte gjester stilte opp og det er både vi og arrangøren godt fornøyd med midt i pinsen.

Vi takker Pakkhuset for bevertning, Henrik for lyd og lys, og ikke minst alle dere som valgte å benytte kvelden sammen med oss.

Noen bilder og videoer ble det også takket være Birgit Sørlie som velvillig stilte opp som kanonfotograf på kort varsel (disse ligger ute på vår facebookside)

Vi minner også om at førstkommende lørdag blir vi å finne på Khalles corner på Lillehammer :)

20 års jubileum på Lavvotunet, Dokka
30.04.2022

Kl 04:21 deiset vi ned i senga fulle av inntrykk og med smil om munnen etter en helt utrolig kveld på Dokka Camping. 300 danseglade cowboys og cowgirls møtte opp og satte stemningen allerede fra første tone!

Vi traff MANGE venner og bekjente som vi ikke har sett på altfor lenge og ble kjent med like mange nye gjester hvilket gleder oss stort.

Vi er ydmyke over å ha fått denne sjansen og dypt takknemlige for å igjen har fått spille i storstua. Topper man dette med vertskapet Kristian Roen og Kay Solheim , strålende blid betjening og vakter og en biff med tilbehør vi aldri kommer til å glemme tro jeg vi har gitt en nøktern evaluering av kvelden.

Dette hadde heller ikke vært mulig uten lyd og lys fra LGS som utgjorde toppen av kransekaken og loset oss med stø hånd kvelden igjennom.

På toppen av det hele hadde vi leiet proff fotograf Thomas Pettersson , eller kanon fotograf knotten som vi kaller han som har tatt noen helt usannsynlige rå bilder for oss.

 
Mariannes I Skien er avlyst
01.12.2021

Vi beklager på det sterkeste at vi har sett oss nødt til å kansellere helgens konsert i Skien grunnet sykdom. Det er ikke slik vi ønsker å avslutte sesongen og vi beklager, men lover å komme sterkt tilbake over nyttår!

 
Julebord på Fefor
28.11.2021

Til tross for alle uforutsigbarheter vi lever med hver dag er vi SÅ glad for å få holde nok en konsert og denne helgen var det Fefor Højfjellshotell vi hadde gleden av å gjeste.

Vi møtte julestemningen allerede ved ankomst og da i forhold til strålende vær, julepynt og lukten av hjemmelaget ribbe og pinnekjøtt, kort sagt blir det ikke bedre enn dette!

Vi vil takke den helproffe betjeningen på Fefor for en fantastisk oppdekking og servering, Knut og Otta Lyd for lyd og lys og ikke minst alle som hadde tatt turen opp på fjellet og delte denne helgen med oss, ja til og med sambygdinger hadde funnet veien opp i heimen.

 
Froden´s julecruice med Fjordline
13.11.2021

20.-22. november legger vi ut på Froden's Julecruise fra Bergen til Hirtshals. Her blir det country, god mat og dans for alle penga. Det er usikkert om vårt eget mannskap er like sjøsterke, men vi har uansett stor tro på en hyggelig og minnerik tur med sporadiske innslag av sjøbein! Sheriffen fra Jack's er på plass sammen med Dj Frankie, og de sørger for go´låter over anlegget ombord . Yiiiiiiha!!

Håper vi sees på  på bøljan blå , dette blir skikkelig moro!

Priser fra 590,- per person for reise , show og lugar. BILLETTER HER

Countryhelg på Fedje 23.-25. juli
11.06.2021

ENDELIG en skikkelig gladnyhet for både oss og de som liker countrymusikk

Helgen 23/24 juli vil country helgen på Fedje gå som planlagt med våre venner i the Boots band på scenen på fredag og Hilljacks på lørdag kveld

Arrangementet vil selvsagt foregå i kontrollerte former i forhold til smittevern osv, men at vi faktisk skal få lov til å reise ut igjen er helt ubeskrivelig!

Vi gjør oppmerksom på at det selges kun 200 billetter, så her er det sikkert lurt å være litt fremoverlent og det er masse plass til både vogner/bobiler på campingen og båter i gjestehavna så klem til så ses vi for en fantastisk helg på Fedje

Billetter selges HER

 
Release of our new single "How was your day"
29.10.2020

Ved midnatt i dag slipper vi vår nye singel "How Was Your Day" på digitale plattformer

Låta har allerede blitt spilt på radiostasjoner i mange land som USA, Norge, Danmark, Irland m.fl den siste uken og vi kommer også til å gjøre (og har gjort) flere intervjuer med flere av disse, blant annet Irsk Radio

Vi takker alle radio vertene all over for all hyggelig omtale og spilletid så krysser vi fingrene for at også dere liker den nye låta.

At midnight (Norwegian time) we will release our new song, "How Was Your Day" and we are pretty excited as always!

A big thanks to all the radio DJ's all over for playing our new song the last week and we hope you all will enjoy it.

Link to Spotify

New single, The Cider Song
01.08.2020

Wait for it...wait for it... and HERE WE GO!

NY LÅT FRA HILLJACKS ER UTE NÅ!

Link til Spotify

 
 
Release 1st of August
11.07.2020

We are SO happy to announce that our new song "The Cider Song" are finally ready for release 1st of August and so the story goes....

Our drummer, Jon Kristian (named JK) ordered 8 liter of homemade cider last summer but he got delivered around 80 liters so he had to do something before it went bad. All the members in Hilljacks KNOW that this kind of cider WILL get you and you have to be really careful.. but our newest member Paul didn't know .. short story, he had a really BAD day the day after and he wrote this song in the back of the minivan a few weeks later This will be the first time Hilljacks release a song where the songwriter sing his own song but who can tell the story better then the man himself....

 
 
Første plass på Spectrum Radio i London
27.06.2020

Vi fikk litt overraskende beskjed om at Spectrum Radio i London har valgt å endre sin "top 30" liste til en "Top 10" liste hvilket gjør det enda tøffere å henge med på lista.

Bakgrunnen er at stasjonen legger om stemme rutinene da noen har forsøkt å jukse til seg stemmer og ikke overholdt reglene.

Det er med STOR glede vi registrerer at ALLE våre stemmegivere kommer inn fra stort sett hele verden og dermed er reelle stemmer uten juks og fanteri OG vi ble for femte uke på rad stemt inn på plass #1 med låta "Will She Call Him".

Fantastisk og tusen takk for at dere stemmer!

Link til låta på Spotify

 
The Cider Song
21.06.2020

Så er vi hjemme igjen etter å ha brukt dagen i "#BigEarsStudio" og endelig fått lagt "nest" siste hånd på våre to nye låter "The Cider Song" (skrevet og sunget av P.Gannon) og "How Was Your Day" (signert S.Kvernes). Da gjenstår kun endelig mix hos #KeyProductions i Nashville og vi er klare for nok et par låtslipp.

Hvilken låt vi slipper først er fortsatt litt uklart men vi antar at The Cider Song kommer først da dette er en låt flere av dere allerede har hørt oss spille live, selv om den nå kommer i en helt ny versjon med en noe mere outlaw sound. Vi gleder oss også til å vise hvilken dyktig vokalist og låtskriver Paul er selv om de fleste kjenner han fra korrekka til Hilljacks med kassegitaren godt plantet i nevene med et stort smil.

Oppdateringer kommer.....

 
 
 
Flere jobber kanselleres..
18.06.2020

Vi har som de fleste andre fått kansellert alt av spillejobber og sommeren 2020 er dessverre mere eller mindre avskrevet for vår del. Vi har selvsagt ett og annet mindre arrangement på gang, men krysser nå fingrene for en aktiv høst (som starter i Lofoten første helg i september), og for at også kultur og musikkbransjen får samme sjansen til å reise seg igjen som mange andre aktører i andre bransjer. Utålmodig er vel et beskrivende ord ...

 
 
 
Nominert i USA og Nederland
08.06.2020

Det er typisk at når vi er så heldige å være nominert til flere musikkpriser både i Nederland og USA (Jefferson, Texas og Atlanta, Georgia) så risikerer vi å ikke få deltatt.....Nå er vi selvsagt glade for at Norge har regler og en rimelig kontroll i disse tider, men det demper selvsagt ikke reiselysten.

 
 
 
 
Last night together
25.05.2020

ENDELIG er den engelske versjonen av "Siste Natt" ute på Spotify, iTunes, Youtube music osv

Så vidt vi vet har ikke mange Norske countryband sluppet samme låt på to språk med så tett mellomrom og det er fantastisk morsomt å få denne muligheten.

Det er ikke mye som skiller de to versjonene men med et godt øre tipper vi at noen vil finne det ut.

IT'S FINALLY HERE!

The english version of Siste Natt, called "Last Night Together are now to be found at Spotify, iTunes, Youtube music and more..

As far as we know not to many Norwegian country bands has released (close to ) the same song in two different languages at almost the same time and it is so cool to be able to do this Let's se if you can spot the difference between the Norwegian and the english version.

Click here for Spotify

 
 
 
På dansefot på P1
23.05.2020

I kveld fra kl 22:00 og utover dukker vi opp hos NRK P1+ i programmet "På Dansefot" med general Erik Forfod.

Tonight we are back on national radio NRK P1+ with the Norwegian version of "Last Night Together" and guess what, it's only TWO days until the english version are to be found on Spotify, iTunes and more......

 
 
SISTE NATT
15.05.2020

DA er ENDELIG vår nye singel "Siste natt" ute på Spotify, iTunes mm og vi håper vår første norske låt faller i smak så legg den gjerne til i spillelistene dine.

Link til Spotify

 
Før-premiere på ny låt
29.04.2020

1 mai kl 23:00 smeller vi til med før-premiere på vår nye singel "Siste Natt" på http://www.sorlandsradioen.no/

 med selveste Tore Håland. I etterkant av lanseringen vil låten også bli å finne på Norsk Country Radio https://www.norskcountry.net/ resten av fredagen og hver time langt utover lørdagen så krysser vi fingrene for at country publikumet kan like Hilljacks på norsk.

Vi setter selvsagt stor pris på delinger og låten kommer selvsagt også på alle digitale medier om noen dager før vi også slipper den engelske versjonen av denne låten.

Friday the 1 of May we will release our new single (in Norwegian) on a couple of Norwegian radio stations. A few weeks later we will release the english version of this song, and you will find it all on Spotify, iTunes ++

Thanks guys!

 
 
United Country Norway
19.04.2020

Vi er SÅ imponerte over mottagelsen av musikkvideoen til United Country Norway har fått og må ydmykt takke ALLE som har vipset eller på andre måter støttet Frelsesarmeen i deres kamp mot korona viruset. 55.000 visninger og hele 700 delinger på 24 timer varmer og fortsatt kommer det inn penger! <3 
Stor takk til produsent og initiativtaker Ole Kristian Ruud også for uten han hadde aldri denne videoen blitt til og ikke minst til alle våre country kolleger som velvillig brukte påskeferien på en god sak.

 
 
United Country Norway
18.04.2020
Det er en STOR glede å kunne vise hva mange av Norges countryartister har brukt påsken på!
Dette fikk vi til i beste korona-stil dvs uten å møts og som dere ser er det mange kjente navn og fjes som har bidratt.

Artistene i "United Country Norway" vil vise at vi står sammen i en utfordrende tid. Vi har etablert både VIPPS (602618) og PayPal, (U C NORWAY) der alt som kommer inn, vil gå uavkortet til Frelsesarmeen ❤️

(Utgitt med tillatelse fra Sony/ATV)

Link: https://www.facebook.com/unitedcountrynorway/videos/1382746501921385/

Hi guys :-)
Just wanna let you know what several of the Norwegian country artist spent time on this easter :-) A lot of well known names are to be found and every penny we get will go to the Norwegian salvation army to help them fight the corona virus on the behalf of the people that REALLY need help these days.

Please share, thank you so much.

Link: https://www.facebook.com/unitedcountrynorway/videos/1382746501921385/

 
 
Livestream fra Pakkhuset
10.04.2020

Streamingen kan følges live, eller sees i etterkant på følgende link:

( spol fram til 2:26:50 )

Livestream konsert med Hilljacks fra Pakkhuset

Enda en avlysning
13.03.2020

Vi beklager å melde at Morrodalsfestivalen 13 juni 2020 nå er AVLYST !!

Dette er en tilrettelagt festival hvor den største delen av deltagere er i faresonen ved smittespredning med ekstrem stor fare for liv og helse. Festivalen har vår fulle støtte og respekt for avgjørelsen.

Ny avlysning
12.03.2020

Vår-country som skulle vært avholdt på Stand Hotell Fevik 28.03 er dessverre avlyst pga smittefare vedr. korona viruset. Reglene fra Helsemyndighetene er veldig klare og både vi og Big B håper på forståelse for avgjørelsen men har stor tro på at arrangementet vil gå på et senere tidspunkt.

 
 
Avlyst, grunnet smittevern
10.03.2020

Vi fikk i kveld beskjed om at Musikk-Kjeller'n på Gran i samarbeid med kommunen har valgt å avlyse arrangementet pga korona-viruset og smittefare. Vi støtter selvsagt arrangørens avgjørelse og kommer sterkere tilbake så snart det blåses faren over signal .
Alle de som har kjøpt billetter får pengene tilbake og både vi og arrangøren beklager avlysningen på det sterkeste.

2020 Texas Sounds International Country Music Awards
11.12.2019

FOR en hyggelig overraskelse vi fikk på morgenen!

Vi er blitt nominert til "International Country Music Award" i Jefferson, Texas, USA og er også forespurt om å spille under selve prisutdelingen!

Vi har allerede Texas på "ønskelisten" vår, så dette er noe vi selvsagt seriøst vurderer å        delta på. 

This morning we found out that we are nominated for the "International Country Music Award" in Jefferson, Texas and we are also asked to preform under the award ceremony. WOW ! What a fantastic morning this has been

 

https://www.texassounds.org/

Julehilsen
06.12.2019
Hvert år siden oppstart har vi laget en liten oppsummering av året med påfølgende julebilde og 2019 er selvsagt intet unntak.
Nå blir den lille oppsummeringen stadig lenger så dere som ikke gidder å lese hele innlegget ønsker vi umiddelbart en riktig god jul og godt nytt år så ses vi til neste år.
2019 ble et litt spesielt år for oss da vi bestemte oss for å gi ut et nytt album med kun egenskrevet stoff. Så langt er vi godt fornøyde med mottakelsen til tross for at albumet i skrivende stund kun har vært ute i 3 mnd. Det var en stor ære da selveste Lillian Askeland takket ja til å bidra på en duett på albumet og vi kan ikke berømme henne nok for bidraget og innsatsen. Albumet er jevnlig spilt på radiostasjoner i Europe, USA og Australia og det var spesielt moro å lese at streamingen har økt med 70% i Japan den siste måneden. Fantastisk! 
Vi ligger også på flere topplister blant annet innehar vi fortsatt første plassen hos Spectrum Radio i London og vi er også stolte av at NRK P1 gjorde et intervju med oss på riksdekkende radio (takk Madde ) og lokalpressen og lokale radiostasjoner har stadig gitt oss «løft» som vi setter umåtelig stor pris på. Vi har vært presentert på Argentinsk kabel-tv , blitt månedens artist på Belter Radio i England, vært nominert som årets låtskriver og årets band hos ISSA i Atlanta, USA, «Country To The Bone» ble nominert til prisen for beste tradisjonelle country låt hos WSA og ikke minst har vi kommet igjennom nåløyet og får opptre på Country Music Meeting i Berlin feb 2020 OG vi har gjort utallige intervjuer med Norske radiostasjoner som Norsk Country Radio, Sørlandsradioen m.fl 
Vi produserte også vår første musikkvideo med hjelp av Thomas Nilsen, Tone-Lise Teilman og MASSE gode og oppofrende venner hvilket selvsagt ga mersmak så hvem vet…. Vi takker spesielt Tv Øst som spilte denne videoen nesten 200 ganger over sine kanaler.
Utover det har det blitt mange timer på veien og vi har møtt mange gamle og nye arrangører denne sesongen med nær 40 konserter. Spesielt gledelig er det å se at utlandet nå begynner å vise interesse og det bunner i at vi skriver på engelsk hvilket er vanskeligere å promotere her hjemme på berget. Vi har hatt masse store, nesten uvirkelige opplevelser denne sesongen og fått dele scene med store internasjonale stjerner og en MASSE andre fantastisk flinke artister. Det er vanskelig å ikke glede seg over disse møtene og man blir både ydmyk og stolt over å få disse mulighetene og flere skal det bli fremover.
Vi kunne sikkert skrevet side opp og side ned med minnerike opplevelser fra året som snart er omme MEN… opp i alt dette er det nettopp DERE som er grunnen til at vi kan fortsette å reise rundt og blir invitert til alle disse fantastiske spillestedene og festivalene. Det er alle DERE som kommer på spillejobbene våre, dere som markedsfører oss, dere som kjøper CD og t-skjorter som gjør at vi finner motivasjon til å skrive ny musikk og kjører tusenvis av kilometer i året. Det er fort gjort å bli litt «blasert» når aktiviteten er høy og hendelsene mange, men vi kan med hånden på hjertet si at utover selve musikkgleden er den aller største opplevelsen å få treffe DEG og glem aldri det!
Vi legger også ved en STOR juleklem til våre familier og arbeidsgivere som uten forbehold legger tilrette og gjør det mulig å opprettholde det høye tempoet. DERE ER GULL og vi kan ikke få takket dere nok!! 
Hilljacks vil til slutt få takke dere alle for en utrolig og innholdsrik sesong og ønsker dere i samme åndedrag en RIKTIG RIKTIG GOD JUL og et FANTASTISK NYTT ÅR !
Karina, Paul, Morten, Ronny, Jon Kristian og Ståle
 
 
 
 
Endelig er albumet her!
27.09.2019
Endelig er det nye albumet ankommet! Alle dere som har forhåndsbestilt blir kontaktet i løpet av helgen og vi vil pakke og sende fortløpende. Til dere som ønsker å bestille; send e-post til post@hilljacks.no . Der får dere betalingsinfo. Vi vil selvfølgelig ha med oss nytt og gammelt album for salg fra scenekanten når vi er rundt og underholder.
 
Country music meeting Berlin 2020
22.09.2019
Etter en superhyggelig kveld på Slitudansen kom vi oss til slutt hjem i "tåkehavet" og fant en svært så gledelig overraskelse i mail boksen:
Hilljacks har kommet igjennom det berømmelige nåløyet og er et av bandene som er plukket ut til opptre under neste års Country Music Meeting i Berlin helgen 7 - 9 februar og det på selveste 10 års jubileet!
For   de uinnvidde er CMM Europas største markedsplass for countryband og så og si alle de største arrangørene i Europa kommer til denne festivalen for å høre og plukke ut bandene de ønsker å benytte til neste års festivaler og andre arrangementer. Tro på om vi gleder oss!
We are SO happy to have been picked to play at Country Music Meeting in Berlin, Germany in February 2020 :-D We are so looking forward to this opportunity and wanna thank our friends in Ramblin Boots, Holland for helping us on the way, THIS is gonna be FUN guys!
 
 
 
Hamilton Radio in Australia
20.09.2019
Det er kjempestas når en Australsk radiokanal tar for seg HELE albumet vårt fordelt over 3 sendinger hvilket Paul Mac og Hamilton Radio faktisk skal gjøre på søndag (OBS! Australsk tid) 
Thank you so much for your support and for playing our music Paul 
The Super Indie Show:
ALBUM FEAT PART (1) of 3 This Week
"Country To The Bone" - by Hilljacks(Norway)
The Super Indie Show - Hamilton Radio NJ
SAT USA:8pm est/SUN AUS:10am/SUN NZ:midday
http://hr1.tunegenie.com/#listenlive
Vi har også fått melding fra Cowboy Joe Radio i Sheridan, Wyoming, US som kommer til å spille albumet helgen igjennom på CowboyJoeRadio.com :-D Fantastisk !
TV ØST
19.09.2019
Fra neste uke blir vår nye video å finne på TV Øst og den vil spilles til alle døgnets tider igjennom hele uken i første omgang :-D
TV Øst ser man på Canal Digital, KabelTV, AltiBox, Telenor FiberTV (disse 3 er også riksdekkende) samt GET og RiksTV.
Hvilken gledelig beskjed å få sånn i helgesvingen :-D
NEW ALBUM RELEASED ON SPOTIFY, ITUNES +++
18.09.2019
Da er ENDELIG vårt nye album på digitale platformer og kan høres, deles, legges til spillelister osv :-D
FINALY our new album are to be found on Spotify, iTunes, Tidal +++ 
https://open.spotify.com/album/4Giunyp4Pa7JTXrDVvTA1U
 
 
"Country to the bone" musicvideo released
16.09.2019
Endelig! Vår aller første musikkvideo av tittelsporet "Country to the bone" ligger nå på youtube. Se den her
Our very first musicvideo of the title track "Country to the bone" is released.
You can watch it here
Country to the bone på liste i Australia
15.09.2019
Holly Molly... :-D "Country To The Bone" gikk rett inn på 2. plass på den Europeiske top 15 listen til Banks Radio Australia VALLEY FM 89.5 i dag. Holly Molly... :-D
Country to the bone musicvideo
13.09.2019
I dag har vi endelig fått filmet siste scene på vår første musikkvideo og selv etter dagens det lille vi selv har fått sett etter klipping har vi STOR tro på at denne kommer til å bli knallbra etter at langt over 40 personer (i alderen 8 mnd til xx år (!)) velvillige stilte opp på fritiden for å hjelpe oss. Dette er noe vi VIRKELIG gleder oss til å dele med dere.
Finally we had the time to record the last missing scene for our first music video ever and we are SO looking forward to share this with you guys! We got help from more then 40 enthusiastic friends and neighbours and we can't thank you guys enough.
Norsk countryradio
12.09.2019
På dagen 1 år etter vårt siste singelslipp fyrer Norsk Country Radio hele vårt album for første gang på radio og låtene vil gå tett hele dagen og kvelden :-) Kapellmesteren vil også være med i direktesendingen kl 19:00...
Følg underliggende link fra ca kl 12:00'ish...
http://station.voscast.com/56b73242291cf/
YEE HAW !! 
Country weekend på Bergen Travpark 23.-24- aug
12.08.2019
Vi kan garantere at vi er klare og det er bare 2 uker til!! Sjekk ut helgens lineup, dette blir rått! Her selges det billetter og bookes campingplasser over en lav sko.
https://www.facebook.com/events/452997612128972/
 
 
Non-(s)top konsert under Gausdalfestivalen
11.08.2019
Etter en kanonhelg kommer vi selvsagt tradisjon tro tilbake med en fyldig oppsummering... men i mellomtiden kan vi jo nevne toppkonserten som skulle avholdes utendørs på lørdag i 1100 meters høyde. 
Denne ble selvsagt avlyst da det regnet både oppover, nedover og på tvers stort sett hele helgen og da både vi og arrangøren syntes det var for galt flyttet vi like godt hele konserten innendørs på hotellet i noe som viste seg å bli et altfor lite rom. Allerede da vi møtte opp 15 min før kampstart (kamp om stolene) var det smekk fullt og dette gjorde det hele enda mere spennende da vi IKKE hadde høytalere, mikrofoner eller annen luksus... Vi stilte med 3 kassegitarer, skarptromme, ranglering, munnspill og bass (som spilte på en liten batteriforsterker).
Vi skulle vært på "Top Konsert" og valgte da å døpe barnet "Non (s)Top Konsert 2019 , kjøpte inn en mengde poser Nons Top som vi sendte rundt i lokalet og hang opp følgende plakat. 40 min senere var bollen tom, sangstemmene borte og musikerene gått til frokost/lunsj. Tusen takk til alle dere som kom og gjorde dette til en superhyggelig opplevelse så får regn være regn...
Vannvittige dager på Eidsvoll 
10.08.2019

ALT klaffet denne fredagen med sol, varme, båter og MASSE gjester. Det ble faktisk ny publikumsrekord på en fredag med over 600 fremmøtte og det er over all forventning og vi føler oss selvsagt beæret over at så mange tok turen ned for å høre på oss og ta en dans. Arrangøren(e) hadde gjort en fantastisk jobb og vi ble ivaretatt på aller beste måte, Odd Egil og Marius fra L G Sveum gjorde en super jobb med lys og lys og det trekker heller ikke ned at de er to skikkelige humørfylte karer. Takk til Thomas Pettersson som tok den lange turen for å fotografere for oss denne kvelden, og gjorde som dere ser en kanonjobb og fikk selv kapellmesteren til å smile (!) Vi hadde hele den herlige gjengen med linedancere som helt klart har en spesiell plass i våre hjerter på plass og topper man dette med 600 strålende blide gjester blir det vanskelig å overgå en slik kveld.

Tusen tusen takk alle sammen og så sender vi en ekstra stor bamseklem til sjefen sjøl Tommy Karlsen :-)

 
 
Krabbefestivalen på Atløy 
28.07.2019
Så var vi hjemme igjen, 108 mil senere gjennom vårt vakre land og FOR en tur vi har hatt!  Fartsetappen til Atløy gikk uten større hendelser og vi rakk siste ferge (hvilket er uvant for en østlending) og fikk losjert oss inn med bobiler og omvisning i fasilitetene. Da vi har med oss en Amerikaner måtte vi selvsagt ned å se havet og solnedgangen umiddelbart ;-) Fredagen var det masse dansende og blide gjester, noe vi også merket på campen dagen etter og du verden hvor hyggelig det er nå folk kommer bort å slår av en prat :-) 
Det kom så brått en henvendelse fra arrangøren om vi kunne holde en liten intimkonsert nede på festivalplassen på lørdag og selvsagt gjorde vi det.. i 30 varmegrader og uten solbeskyttelse.. til og med kapellmesteren fikk farge og det sier jo litt ;-) Videre gikk dagen med til mat og aircondition før vi entret scenen lørdag kvel og FOR en stemning det ble :-O 
Vi måtte skru opp våre egne monitorer på enkelte låter da publikum overdøvet oss og bedre enn det kan det ikke bli :-D Da vi hadde startet på siste timen gikk strømmen over hele øya men vår trommis visste råd og fortsatte bare å spille signatur rytmer som "We will rock you" osv og publikum tok helt av og sang for full hals. Etter hvert kom også Ronny til med kubjelle og Ståle på munnspill og slik ble det til strømmen kom tilbake på overtid og vi dro på igjen. Med et slik publikum vil man rett og slett IKKE gi seg men på spørsmål fra vaktene om vi ville BÆRES ut skjønte vi at årets krabbefestival var over for denne gang :-D 
Hjemturen gikk også greit.. egentlig bortsett fra at både trommisen og pianisten klarte å kjøre for langt til høyre på første ferge og begge måtte ha hjelp for å få løs bil og vogn fra alle lampene som hang "over" bilene og selvsagt fikk kapellmesteren besøk over i feil fil av en stresset bobilist og venstre speil fikk en skikkelig ørefik med påfølgende snurr så det sprutet i blinklysglass ... men ELLER gikk det veeeeldig fint :-D
Tusen takk for en fantastisk helg til Krabbefestivalen med Stig Magne og hans medsammensvorne i spissen, alle de utrolig hyggelige frivillige som sørget godt for oss, Steinar lydmann som gjorde en perfekt jobb og beholdt fatningen til en hver tid ;-) til alle de X hundre fremmøtte som laget en knallhelg, vår sjåfør som fraktet utstyret så vi slapp å besvime i varmen og ikke minst Kristian og hans folk som holdt orden på campingen
Tusen takk for oss for denne gang. 
Countryhælj på Dokka
For en knall kveld og herlig stemning vi opplevde på Dokka i kveld :-) At SÅ mange kjente hadde tatt turen var jo helt fantastisk og vi bukker dypt og takker dere ALLE (dere vet selv hvem dere er ;-) ) Masse danseglade og blide mennesker er akkurat hva vi kunne ønske oss og når til og med værgudene smilte til oss da vi gikk på scenen var i grunn kvelden fullkommen. 
Tusen takk til Kristian og Kay som tok oss inn igjen for tredje år på rad , til Trine og resten av betjeningen som alltid sørger så godt for oss, til alle de frivillige og vaktene som alltid er like blide og hjelpsomme, til "Smykkedama Marianne som vi ikke vil være foruten og for det flotte smykket hun forærte vår vokalist, til en sekkepipespillende Jim Stirling for underholdning i pausen, L.G.Sveum for en fantastisk lyssetting og ikke minst Eric Carlen for en superbra gjennomført lydjobb for oss og for alle bildene vi her har lagt ut og ikke minst alle gjestene som virkelig laget skikkelig fest i kveld :-) 
New album
08.07.2019

We are SO happy to notify all of our followers and friends that RIGHT NOW we have finished recording our new album and its already on its way to our producer Key Productions in Nashville for a good American Nashville mix before the whole album will be released 🥳 We are so happy for all the help we have got from Werner (Studio Vormsund), Big Ear Studio (Fredrikstad,) Key Production (Nashville TN) and not least our loverly friend and queen of Norwegian country music, Lillian Askeland who sings a duett with us at the album on a song that we wrote together with Bjørn Nilsen/Lawson Vallery :-)

Now we really can't wait to get the album out on the marked :-) 

 
 
Countryfestivalen Skjåk 2019
30.06.2019

FOR en herlig weekend vi har hatt i Skjåk :-D 
Først må vi bare få si at med et slik oppmøte og engasjement som vi opplevde på «green hills» da vi gjorde vår siste opptreden på lørdag vil kun «ydmyk» være rette betegnelsen for vår del. Vi har hatt 4 fantastiske år på Countryfestivalen Skjåk men MAKEN til stemning har vi aldri opplevd kl 19 på en lørdag.. rett og slett ubeskrivelig så tusen tusen takk alle sammen :-)

Vi gjorde totalt 5 opptredener i år hvor av 2 på green hills, 1 på hovedscenen , 1 på aldershjemmet (Skjåkheimen) og ikke minst den flotte kirkekonserten. Kombinasjonen av god planlegging og vel gjennomført logistikk fra festivalledelsen gjorde at vi også i år landet på begge beina, dog litt slitene, men svært fornøyde og hvilken glede det er å få så mange hyggelige tilbakemeldinger fra medmusikanter og publikum.

Vi takker Lena og Geir Ove Melby så mye for fornyet tillit og for nok en perfekt gjennomført festival, Connie og Tore som alltid tar godt vare på oss og er det perfekte vertskap for artistene, ALLE dere som tar alle de tunge takene slik at festivalen kan gjennomføres med stil hvert år, alle våre herlige medmusikanter som virkelig vet å skape stemning både på scene og ikke minst back stage og selvsagt Lydkjellern med Sverre i spissen som leverer topp lyd år etter år og jobber hardt for å få artistene til å vise seg fra sin beste side :-) Vi må i samme åndedrag også få takke Gitte og Jørgen fra SkagaFM Radio i Danmark som tok den lange turen for å dekke begivenheten og ikke minst Marianne (smykkedama) for et hyggelig intervju og samvær.

Tusen takk alle sammen og ha en fortsatt strålende sommer :-)

 
 
 
Fra Nashville til Brårud....
24.05.2019

Siden november 2018 har mr Paul Gannon gjort flere jobber med oss, da hovedsakelig som trommevikar i perioden vår faste trommeslager hadde permisjon...... og NÅ har vi bestemt oss for å jobbe videre med Paul men da som kompgitarist/korist og munnspiller :-)

Paul er født og oppvokst i Sør Ohio og har spilt musikk hele sitt liv. Han begynte som trommeslager og vokalist og turnerte rundt i USA med diverse band. 
I 1979, flyttet han til New York hvor han fikk muligheten til å turnere i Europa og da han var I Norge i 1983, møtte han sin kjære Rita og flyttet til Oslo i ' 84, hvor han fortsatte med turnering, låtskriving og musikk.

I 1993 tok Paul og Rita det store steget og flyttet til Nashville, hvor han åpnet “Big Ear Studio” som raskt ble et populært studio for musikere og artister både fra Nashville, Norge og resten av USA og Paul var selv lyd engineer/producer på prosjektene.

I august 2018, etter mange år i Nashville, bestemte Paul og Rita at det var på tide å flytte tilbake til Norge. De er nå bosatt i Fredrikstad og “Big Ears Studio” er nå åpnet igjen og Paul selv er aktiv som aldri før, nå altså med Hilljacks fra øvre Romerike.

Vi gleder oss stort over at Paul har takket ja til tilbudet og stiller sammen med oss som fast medlem fra årets sesong!!

Music in the making
28.04.2019

Da senker roen seg i Hilljacks leiren (for noen av oss da sangfuglen Karina fortsatt jobber med vokal i studio) etter en fantastisk morsom og spennende dag i studio. Det har vært en STOR fornøyelse og glede å få jobbe og spille inn den "skreddersydde" låta " Entertainers At Heart" med selveste country dronningen Lillian Askeland som med all sin erfaring, stødighet og latter gjorde jobben til en lek for oss.

Låta kommer selvsagt på vårt ny album og er skrevet av Bjørn Nilsen (Nilsen's Southern Harmony) Lawson Vallery (Lawson Vallery Band) og Ståle Kvernes (Hilljacks) og hvem vet.... lekkasjer fra studio har forekommet tidligere og er slettes ikke uvanlig i store bedrifter 😂

What a fantastic day in studio and what an honor it is to get the chance to record one of our own new written songs with the Norwegian country legend Lillian Askeland. Watch out for a possible snek peek one of these days :-)

Duett med Lillian Askeland
07.04.2019

Som en og annen muligens har fått med seg kommer vi med nytt album i 2019 og da med kun egne låter så det er ikke helt uten ærefrykt vi har den STORE gleden av å kunngjøre at "Norsk Country's gudmor" LILLIAN ASKELAND har takket ja til å synge duett med vår egen Karina Kvernes på låten " ENTERTAINERS AT HEART" som forøvrig er skrevet av tre-spannet B.Nilsen/L.Vallery/S.Kvernes for anledningen :-)

Lillian har igjennom sin lange og fantastiske karriere solgt over 1 millionalbum, gjort utallige tv opptredener og mange husker henne også som "Lilly The Kid" fra "Landhandler'n" på NRK på 70 tallet og merittlisten bare fortsetter og fortsetter, and the fine lady is still going strong og holder sin 70 års jubileumskonsert på Rådhusteatret i Ski 24 august .
 

Det er nå 13 år siden Lillian kom med sitt (til nå) siste album så for oss er det en ubeskrivelig ære og glede å få gå i studio med denne fantastiske og herlige damen og vi kan ikke vente med å komme i gang med å feste de første tonene...

Framskreden skrivekløe....

28.02.2019

Som noen muligens har fått med seg har enkelte i Hilljacks hatt langt fremskreden skrivekløe de siste månedene og nå begynner det så smått å gå seg til. Nytt album er på trappene og vil bestå av 10 helt nye egenskrevene låter dog med bistand av ringrevene Bjørn Nilsen, Lawson Vallery og Paul Gannon og muligens et par bonusspor om alt går etter plan.

Vi har stor tro på at innspillingen så smått vil starte en gang i neste uke om lykken står oss bi og dere skal ikke se bort i fra at det vil dukke opp en stor og uventet overraskelse også på dette albumet som forøvrig blir det første med KUN vår musikk!

Knyt "Oluf-lua" godt fast under haka, fest sikkerhetsstroppen til stormtrusa og følg nøye med utover vinteren/våren.


At the moment we are close to finish writing the two last songs for our new album where you will find  10 brand new songs and two "bonus tracks" ,all written by us with some help of some "hired guns" We hope to start recording sometime next week.


 

Spectrum Radio Pettswood

03.02.2019

I 2018 ble vi innlemmet i Spectrum Radio Pettswood "Hall of Fame 2018"  med låta vår "She's back in town", noe som var utrolig morro!

I kveld kl. 19.30 (norsk tid) er vi med for siste gang, med låta vår "Somehow" som da har ligget i hele 16 uker sammenhangende, og ikke dårligere enn 7. plass på Top 40 listen.Om vi fortsatt henger med, belønnes vi på nytt med en pass i "Hall of Fame 2019", som et av de føste bandene i år.

Sendingen kan følges på følgende link: www.spectrumradiopettswood.com/

Nye medlemmer

13.01.2019


Joda, Hilljacks er i full drift og vel så det til tross for at vi har valgt å ta det litt rolig på veien akkurat nå i januar og februar.

Som mange sikkert har fått med seg har vi ansatt ny bassist og pianist og dette er selvsagt tid og ressurskrevende til tross for at nykommerne er MEGET flinke og raske til å sette seg inn i vår musikk og disse to sprudlende gutta gjør virkelig jobben sin i fulle monn.

I tillegg går vi rundt med tanker/planer om et nytt album med utelukkende egne og upubliserte låter og har så smått startet skriveprosessen, dels i samarbeid med andre Norske/amerikanske låtskrivere. Selv om vi har sluppet to singler i året siden vårt første album føler vi vel at tiden er moden for mere og ny musikk. Vi holder oss selvsagt fortsatt til den tradisjonelle countrymusikken så får tiden vise om det hele ender opp i et album, EP eller flere singler.

Uansett... ta godt i mot Cato Berggren (piano) og Morten Schau (bass) for disse gutta kommer dere til å se mye av i tiden fremover.

En oppdatering...

04.12.2018

Da er «ferien» straks over for «jackene» fra stor-Brårud og det meste av lemmer er lappet på plass igjen og sjekket ok av den Norske legestand. Vi får stadig meldinger fra engasjerte følgere som lurer på hvordan det går med oss, nye kolleger, planer utover, spillejobber osv så her er litt info og takk for at dere har oss i tankene. Det varmer…

 

Vi har selvsagt vært i «drift» til tross for for lang spillefri og har vært  ganske så effektive de siste ukene til tross for noen fysiske begrensninger for enkelte men nytt mannskap begynner å bli klare for sesongen 2019 og det er en glede og ære å kunne ønske bassist Morten Schau fra Kongsvinger og pianist/trekkspiller Cato Berggren fra Elverum velkommen til Hilljacks familien. Vi skal selvsagt presentere de nye guttene våre skikkelig i nær fremtid for disse entusiastiske røverene har mye kunnskap og ideer å tilføye Hilljacks. 

Som tidligere nevnt  har vår «gamle» bassist Øivind Pedersen valgt å pensjonerer seg fra nyttår for å dyrke familien ,laksefiske og rypejakt og videre og etter noen seriøse vurderinger, velger også vår eminente pianist og showmann Tomas Alme å takke av etter ett drøyt år i tjeneste pga familie og turnusjobb dessverre og vi har alle stor respekt og støtter avgjørelsene selv om vi selvsagt vil savne Øivinds lune humor, formstøpte snekkerbukse og stødige bassganger gjennom mer enn 4 år samt Tomas utstråling og musikkglede, fantastiske prestasjoner på tangenter og således manglende på trekkspill hvilket han har fått mye godhjertet «mobb» for.  Tomas siste jobb vil bli på Pakkhuset Årnes 28 des og Øivind avslutter på Torget Pub 29 des.   

Vi nevner også at vår faste «lillegutt» på trommer har fått innvilget en aldri så liten permisjon på nyåret og da vi ikke har tenkt til å roe ned reisevirksomheten av den grunn har vi allerede innhentet ingen ringere enn Paul Gannon fra Nashville hvor han drev studio og som session musiker frem til han med  sin Norske kone flyttet tilbake til Norge nå i august. Paul jobber også som musikalsk leder for            Ottar Bighand og litt som trubadur når det passer seg og vi er utrolig glade for å få sjansen til å spille med en slik størrelse. Paul vil første gang bli å se på scenen med oss på Pakkhuset og Torget Pub i romjulen.

 

Videre kan vi  røpe at allerede i morgen (tirsdag) skal vi gjøre et intervju med Belter Radio i England hvilket vi gjelder oss "litt" til og det er utrolig hyggelig at så mange radiokanaler fra utlandet fortsatt viser så stor interesse. 7.+8. des spiller vi på Scandic Ringsaker og Fefor Højfjellshotell  med vårt faste mannskap. Videre kladdes/skrives det på nye låter kontinuerlig og ønsket om et nytt album med kun egne låter eller uutgitte låter står høyt på listen vår så… hvem vet....

1.plass!! Yes yes yes!

06.10.2018

YES YES YES !! We finally did it !! Før første gang og etter kun 3 uker på Top 40 lista til Spectrum Radio i London klatret vi helt til topps med vår nye låt "Somehow" og ligger på FØRSTE PLASS!!

How cool is that?? Vi vet vi har fått stemmer fra mange av dere også så tusen tusen takk alle som har stemt. Rett og slett helt utrolig for på denne lista ligger det 39 andre sterke artister i alle sjangere.

Her ligger lista: https://www.spectrumradiopettswood.com/countdown-187.html

 

bottom of page