Om medlemmene

 

Hilljacks består av:
Karina Kvernes - Karina er med sin klokkeklare og vakre stemme en signatur for Hilljacks. Hun er opprinnelig fra Gjerdrum men bosatt på Brårud. Karina har årevis med erfaring fra kor, gospel, revyer, teater, musicals, dansemusikk, kirkesang osv og kommer fra en meget  musikalsk familie hvor blandt annet lillesøster er artist, kjent fra både tv og plateutgivelser. Karina er født til å stå på scenen og har en helt spesiell utstråling som treffer ett hvert publikum og ett smil som sjarmerer de fleste. Hun har klart kunsten å gjøre "I will always love you" til sin egen signatur noe som er en stor prestasjon i seg selv. I tillegg til vokal og kor er Karina ansvarlig for kaffe og hjemmebakst (les:gjendekjeks) på samtlige Hilljacksøvinger :)


Ronny Pettersen - Ronny "var" egentlig Oslogutt, oppvokst på Fjellhamar,nå bosatt på Brårud og han både ser ut og låter som en skikkelig cowboy skal. Han har av alle ting forkjærlighet for både heavy OG country og kan like godt befinne seg i salen under Iron Maiden konserter som en Alan Jackson eller Brad Paisley konsert. Ronny begynte å synge i 7 årsalderen og det tok ikke lang tid før gitaren også måtte prøves. Ronny har utviklet seg til en meget dyktig fingerpicker og er ekstremt øvingsvillig og lærenem og setter sitt klare preg på vokalen til stor glede for Hilljacks. Ronny er også bandets tekniske begavelse og har ansvaret for å holde orden på alt som kan gnistre, smelle og lukte svidd.

 

Tomas Alme er vår pianist og er også å finne med trekkspill, gitar, mandolin og ikke minst på høye korstemmer. Tomas er skolert med bachelor i jazzpiano, utdannet lege og tok flysertifikat sånn for morro skyld på fritiden .  Han er en friluftsmann med båt og hytte på fjellet og er hundeeier med en setter som tar stand på samtlige gatekjøkken og pølsekiosker de to måtte komme over. Han er bosatt på Kjeller med sin Signe og 3 store barn og har ett ekstremt godt øre for arrangement og ikke minst kinkige og skjeve korstemmer.

 

Øivind Pedersen - Øivind har lang fartstid fra mange band og instrumenter. Han er ett utpreget JA-menneske så hver gang ett band har manglet ett medlem siden 80 tallet har Øivind måtte lære seg nye instrumenter, det være seg messingblås, gitar, keyboard eller bass. Han startet sin karriere på kassegitar i Pål-Steinars(!) i god tid før de fleste av oss andre var født men har de siste årene funnet ut at bass er "hans instrument" og har invistert mye tid og penger i dette etter hvert. Øivind er født på Lillehammer men  oppvokst og bosatt i bandets utspring, Brårud i Nes Romerike. Han er hoffleverandør av hjemmelaget tapas, dårlige skrøner og må være en av Norges mest sosiale bassister.

 

Jon Kristian Halden fant vi bak en stabel med rå-ved i Mesnali og han viste seg å være ett funn på trommer, artige historier og er tohånds tapas spesialist, med eller uten smekke.  Han er bosatt med sin Nina og lille datter og Jon Kristian er en gledesspreder, småbruker og lastebilsjåfør med begge beina godt plantet i åkeren.

 


Ståle Kvernes - Ståle regnes som bandets grunnlegger og praktiske/musikalske leder. Han  har sterke bånd til Guldbrandsdalen hvor slekten kommer fra men er bosatt på Brårud og er tilrettelegger/økonomi og bookingansvarlig og den som holder i alle trådene i tillegg til bidrag på diverse instrumenter. Ståle begynte med trekkspill som femåring, så orgelkurs som niåring, gitar som 15åring og etter det har det bare ballet på seg. Han har en genuin interesse for country og ellers ALT som kan lage musikk/lyd så derfor ble han "poteten" i bandet og bidrar på det instrumentet som måtte passe best  enten det er pedalsteel, gitarer, mandolin, munnspill eller kor. Ståle er den eneste som  tidligere har spilt med samtlige av de andre medlemmene og tok ansvaret for å  "håndplukke" musikere til Hilljacks.

Bandet ble "håndplukket" og satt sammen i 2014 og er tuftet på felles spilleglede og musikkforståelse. Vi ønsket å kunne tilby publikum ett alternativ til danseband og valgte ut 30 svingende gode countrylåter som vi umiddelbart begynte å sette i system. Instrumenteringen og kor ble veldig viktig for å ha varierende sound igjennom en kveld, noe som er blitt meget godt mottatt blandt publikum.

Vi laget raskt en demo med 4 live-låter og en facebookside for bandet: https://www.facebook.com/pages/Hilljacks/

Vi jobber i skrivende stund med vårt fjerde sett for å kunne tilby en full dansekveld alene utover festivaler og events..

Vi plukker også i "eget stoff" for en mulig produksjon av egen musikk i nær fremtid og har flere låtskrivere og tekstforfattere på laget i tillegg til våre egne medlemmer

Du vil på denne siden finne bilder, demoer kontaktinfo, spilleplan, historikk osv. Dersom noe er uklart eller dere onsker å vite mer ta kontakt med oss på:

skvernes@broadpark.no eller 90997137

Vi gleder oss til å høre fra dere :-)

Hilljacks